Оперативец – KTM Војаге Дооел

Регион: Охридски
Краен рок за пријавување: 27/07/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 070391191

Туристичката агенција КТМ ВОИЈАГЕ ДООЕЛ Охрид, има потреба од лице за следното работно место:
– Оперативец (еден извршител)

 
 

Квалификации: Завршено високо образование, задолжително познавање на англиски јазик и компјутери, како и високи организациски способности.

Вашите кратки биографии испратетеги на следниот е-маил: [email protected]

  
 

(7)

loading...

Вашиот коментар