Општ работник – Фејдом Фурнитуре

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 30/07/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

ФЕЈДОМ ФУРНИТУРЕ ДОО СКОПЈЕ, има потреба од вработување на работници за повеќе работни позиции, во фабрика за производство на тапациран мебел, со и без работно искуство.

 
 

Вашето CV испратете го на е-маил: [email protected]

(22)

  
 
loading...

Вашиот коментар