Продавач – ИМП СОЛЕТА

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 20/07/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 071350563

Личен профил:
• Одговорност и прецизност
• Способност за тимска работа
• Флексибилна, комуникативна и динамична личност
• Лојалност и иницијативност

 
 

Одговорности и задачи:
• Услужување и продажба на целокупниот асортиман
• Работа на каса

(28)

  
 
loading...

Вашиот коментар