Проект асистент – ДеСо

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 09/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Се бара проект асистент. Полно работно време. Почетна плата: 17.000 денари.

 
 

Потребни квалификации: добар пишан и говорен англиски јазик, искуство во работа со компјутери, основни познавања во канцелариско работење. Доколку сте заинтересирани, испратете ЦВ на англиски јазик на [email protected] . Интервјуата ќе бидат на англиски јазик.

(44)

  
 
loading...

Вашиот коментар