Рецепционер – Македонијатурист

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 03/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

“Македонијатурист“ АД Скопје – Хотел “Карпош“ има потреба од вработување на Рецепционер – 1 извршител. Потребни услови: ССС или ВСС, познавање на англиски јазик, со или без работно искуство. Одлични услови за работа. Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

 
 

(44)

loading...

  
 

Вашиот коментар