Сметководител – Пи Финанс

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 07/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Друштво за финансиски консалтинг ПИ ФИНАНС има потреба од сметководител.

 
 

Квалификации: Завршен економски факултет и желба за сметководство. Предност имаат кандидатите со лиценца за сметководител.

(292)

  
 
loading...

Вашиот коментар