Стоматолог

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 31/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Стоматолошка ординација од Скопје бара доктор/ка по стоматологија на определено работно време. Предуслов е важечка лиценца за работа и минимум двегодишно работно искуство.

 
 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат условите можат да го испратат своето CV на нашата мејл-адреса: [email protected]

(12)

  
 
loading...

Вашиот коментар