Стоматолошка сестра – ПЗУ Д-Р ВАСКО

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 10/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 070/234565

ПЗУ Д-Р ВАСКО Ординација по општа стоматологија, од населба Ченто, има потреба од стоматолошка сестра на неопределено време.

 
 

Квалификации: Средна стручна спрема, положен државен испит

Сите заинтересирани своето CV и фотографија можат да ги испратат на e-mail [email protected]

  
 

(14)

loading...

Вашиот коментар