Туристички работник – Караџи Балкан

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 20/07/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Караџи Балкан е тур-оператор со седиште во Центар, Скопје, со долго годишно искуство во дејноста. Поради проширување на капацитете има потреба од следниот персонал:

 
 

1. Тур Оператори (1 место)

Потребни квалификации:
– минимум ССС во сродна дејност,
– минимум 2 години работно искуство во дејноста Туризам,
– јазици: англиски (задолжително), германски и турски (ќе се сметаат како предност)
– работа со компјутериски програми: Word, Excel, Outlook

  
 

Сите заинтересирани нека пратат резиме на: [email protected]

(19)

loading...

Вашиот коментар