Фармацевтски техничар – ПЗУ Галениум Фарм

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 30/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

ПЗУ Галениум Фарм ( аптеки во Тинекс Маркети ) вработува Фармацевтски Техничар со положен државен испит на неопределено време со работно искуство или без работно искуство во аптека. Својата CV апликација со фотографија да ја пратат на емаил адреса [email protected]

 
 

(9)

loading...

  
 

Вашиот коментар