24.11.2017.Ливадџија
01.12.2017.Ливадџија
| 05.10.2017. ДЕШАВКИ

Date : 09.10.2017. - 15.10.2017.
Location : Скопје
Venue : Пивница Стар Град
Start : 18:00
Price : Free

Октомври – познат ширум светот како пивскиот месец.
Овој октомври по втор пат имаме наш, македонски Октоберфест во Pivnica Star Grad / Пивница Стар Град. Oд 09-15.10 секој ден од 10:00 – 21:00 часот, ќе можете да ја почуствувате уникатната германската атмосфера!
Германски специјалитети, превкусни Октоберфест мениа и секако најквалитетното македонско пиво Темов на Craft Brewery Temov.

Не пропуштајте, ќе биде забавно! 🙂
__________________________________________________

October – known worlwide as the month of beer! This October, for the second time ever we have our own Macedonian Oktoberfest or Beer October. The event is taking place at Pivnica Star Grad / Пивница Стар Град or translated “Old Town Brewery”, and it’s located guess where? In Skopje’s Old Town. 🙂
From 09-15 October 2017 you can get that German atmosphere every day from 10:00 h – 21:00 h. German specialties, delicious Oktoberfest menues and the only Macedonian high quality craft beer “Temov” from Craft Brewery Temov.

 
 

Don’t miss out, it will be fun! 🙂

(20)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени