| 10.12.2017. JAM SESSION

А на 97, почна да тренира за скок во далечина. Запознајте го Чарлс Јустер кој е светски шампион во трчање во категорија 95-100 годишници. Позитивниот дедо вели дека можеш да почнеш со нов живот во било кога година и тоа е она позитивно размислување со кое Чарлс ја пронашол својата пасија да биде атлетски активен и да се бори за медали во повеќе дисциплини.

(4)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени