| 09.11.2017. JAM SESSION

Не сме сигурни дека одржувањето на оваа традиција е добра идеја. Не забавна, не е смшна, никој не знае да ти објасни зошто се прави итн. Од друга страна, знае да е одличен предвесник на работите кои ќе се случуваат понатаму и каков брак им предстои ако вака се натпреваруваат еден со друг. Среќа некој бокс не и лупна…

(1534)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени