loading...
loading…


| 12.10.2017. ДОКУМЕНТАРКА

Како што се креваат тензиите помеѓу Северна Кореа и САД, се фрла редок поглед кон внатрешноста на режимот. Приказна за убиство кое води кон Пјонгјанг, полубратот на лидерот е ликвидиран со најсмртоносниот нервен гас на терминалот во аеродромот во Куала Лумпур. Погледнете ја оваа документарка…

(42)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливада.мк
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

Tags:19.10.2017. Ливада.мк
21.10.2017. Душан Димитров
19.10.2017. Атанас Вангелов

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • Mени