27.02.2018.Ливадџија
28.02.2018.Ливадџија
| 07.03.2018. ТАБЛА

Компанијата има потреба од оператори кои што ќе ги опслужуваат плетачките машини. Кандидатите треба да се со висок степен на дисциплина, способност за работа во движење и работа во смени. Работното место е во околината на Велес.

Кандидатите треба да се со најмалку ССС, тимски работници, одговорни и посветени на работата.

Аплицирајте на [email protected] најдоцна до 12/03/2018

 
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени