| 13.05.2018. ТАБЛА

Се бараат општи работници за работа во производство.

За сите информации обратете се во Нашите простории кои се наоѓаат на ул. Индустриска  бр.30 – Битола  во просториите на ФРИНКО (поранешно ФРИЖИДЕРИ ) или на тел. 071 265 525 .

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени