| 12.02.2018. ТАБЛА

Почитувани! Ангенцијата за лизинг на работници ,,DANC”  www.danc.cz со седиште во Чешка република има потреба од рабоници за во фабрика. За работата не е потребно искуство ниту познавање на Чешки јазик , се работи во фабрика за автомобилски седишта за BMW  и моментално ,DANC”  www.danc.cz  се  заинтересирани за неквалификувани работници
еве на кратко за условите за работа:

Работно време
– Се работи по 8 часа дневно од понеделник од петок од кои следува пауза од половина час каде работниците имаат можност да ја искористат за бесплатен оброк , надомостокот за 1 час работа е 110 Чешки крони што е приближно на 267 Денари
– 7.5 часа се платени , работниците имаат можност по сопствена желба да работат прекувремено по навршување на 8 часовното работно време или во саботите.
– За направени редовни 165 часа масечно и за квалитетна работа следува бонус од 4000 Чешки Крони или околу 9725 Денари
– платата за тие 165 часа би била околу 18150 Чешки крони или 44131 денари плус бонусот од  9725 денари
без прекувремени часови (доколку работите прекувремно вкупната плата би достигнала околу 60000 денари )
Работното време почнува во 06 00 наутро и се работи во смени

Превоз :
Превозот до работното место и назад е обезбеден со автовбуси и е бесплатен , доколку саакат работниците можат да изберат друг тип на превоз на свој трошок

 
 

Сместување :
Сместувањето на работниците е исто така обезбедено од страна на работодавачот. Во хотелски соби со по 2, 3, 4 луѓе. Работниците имаат заедничка добро опремена кујна , Тоалетите и тушкабините  се посебни за мажи и за жени. Доколку сакаат работниците можат да си изберат сместување по своја желба и со сопствен трошок.

Одобрувањето на работна виза за луѓето со македонски пасоши се одвива бавно и процедурата трае околу 2 месеци , првично заинтериеисраните треба да пратат скенирана копија од пасош и податоци за контакт телефонски број или емаил адреса. Откако ќе ви одобрат работна виза во времетраење од 3 месеци ќе организираме автобуски превоз од Скопје до Прага.

Превозот од Скопје до Прага е на ваш сопствен трошок и истиот би ве чинел околу 5000 ден.

  
 

По истекот на трите месеци доколку сакате може да ви се продолжи работната виза , во меѓувреме компанијата ви обезбедува бесплатен превоз од Чешка до дома.

Во фабриката сите вработени се третираат подеднакво , луѓето со Бугарски пасоши нема да заработуваат повеќе замо заради тоа што имаат пасош од ЕУ.

Како да се пријавам и колку би ме чинело пријавувањето ?

 
loading...
 

Заинтересираните работници со Македонски биометриски  пасош треба да испратат копија од истиот на следнава емаил адреса : [email protected] тие копии ќе бидат проследени до чешката агенција за лизинг и вработвање , и ќе биде почнат процесот за издавање на визи . Трошокот за издавање на визи е на сметка на агенцијата за лизинг. Откако ќе ви биде издадена работна виза ќе ве контактриаме , за да договориме датум за поаѓање.

Лицата со што поседуваат бугарски пасош нека се јават на
+38975800105 секој ден после 17:30 часот за понатамошни упатства.
За дополнителни информации ви стојам на располагање секој ден после 17:30 часот!

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени