| 21.02.2018. JAM SESSION

Шангајската полиција објави снимка од обид за грабеж во една продавницата. Не дека веруваме во стеротипи, ама прва помисла откако го видовме видеото ни дојде – “ортачка работа“… Снимката е прилично кратка, ама таков беше и „грабежот“.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени