15.01.2018.Ливадџија
12.01.2018.Ливадџија
| 22.01.2018. ДЕШАВКИ

Date : 31.01.2018. - 31.01.2018.
Location : Скопје
Venue : ОУ. Кочо Рацин
Start : 17:30
Price : Free

На 31 Јануари 2018 година, СРЕДА во 17.30 часот на полна месечина, ќе се одржи “Зимско Ноќно искачување до Милениумскиот крст на Водно” .

Патеката по која ќе се искачуваме е долга прилично 5 км и се пешачи околу 2:00 часа.

Стартно и собирно место – пред “Оу. Кочо Рацин”. во 17:30 часот.(на истото место ќе се вратиме најдоцна до 11 часот)
– Доколку има заинтересирани кои сакаат да тргнат од средно Водно, нека бидат Кај фонтаната во 18:10 часот.

 
 

Ќе имаме една официјална пауза:
– На Средно Водно (5 до 10 минути)

Задолжителна опрема:
– Соодветни зимски чевли за пешачење
– фенерче*
– Топла облека
– Ракавици, шал и Капа.
– резервна маица
– 0,5 литри вода
– овошје, и храна по избор
– Ранец
– Фотоапарат
– Пари за чај

НАПОМЕНА: Доколку се пријави некој со послаби кондициони способности, му препорачуваме да се искачи само до средно водно.

  
 

Секој е на своја одговорност.

Организирано од:
www.mojtrener.mk

(0)

 
loading...
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени