| 13.05.2018. JAM SESSION

Има причина зошто некои хотели се поскапи од другите. Освен услугата, хотелите нудат и безбедност. Овој на пример не го нуди тоа чим момакот успеа да ја отвори вратата само со тврда хартија.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени