| 31.01.2018. ПО СВЕТОТ

Во Франција е отворен првиот бордел за секс-кукли, каде што клиентите може да бираат различни бои, големини и облици.

Борделот се состои од неколку соби во кои клиентите може да водат љубов со силиконски кукли. Во моментов на располагање им се нудат четири различни кукли и сите се облечени во секси долен веш.

Популарноста на секс-куклите е во раст во целата Европа, а вакви бордели веќе постојат во Велика Британија и Амстердам.

 
 

Според некои аналитичари, за 30 години сексот со роботите ќе биде нормална појава.

Од друга страна, психологот Герти Сенгер смета дека сексот со куклите е попривлечен поради тоа што со куклите луѓето може да прават што сакаат, без казнување на лошите намери.

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени