| 10.05.2018. МУАБЕТ

Земјата веќе е стара милијарди години. Ако земеме во предвид дека и човештвото или нашите потомци ќе преживеат уште толку, тогаш што може да очекуваме во рамките на некои здраворазумски размислувања дека ќе се случува за време на тој период…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени