| 19.03.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Предвидувањето на иднината е зезната работа и освен гатачките по шатори други и да не знаат да ти погодат. Јеби га, таква е таа работа, неочекувани настани можат секогаш да ти ги пореметат плановите. Ама, во главно, ова може да се очекува во 2050…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени