| 10.04.2018. ПО ДОМА

Девиците обожаваат да ги критикуваат другите, но понекогаш не се свесни за сопствените негативни особини. Тие треба да научат како да го задржат своето мислење за себе, кога никој не побарал нивен совет. Девиците треба да престанат да критикуваат и да ги остават нивните пријатели да си ги решаваат проблемите на свој начин.

Во очите на Лавовите, нивното име е запишано на сите работи што ги сакаат, без разлика дали тие им припаѓаат на некој друг. Припадниците на овој знак мора да им го препуштат местото под рефлекторите и на другите луѓе понекогаш. Ако сакате да ги задржите пријателите, мора да се жртвувате по малку.

Овните само земаат. Тие се подготвени да се борат за последното чоколадо што останало на полицата во продавница ако решат дека мора да го имаат. Доколку сте Овен во хороскоп, мора да се жртвувате понекогаш. Нормално е тоа што не ви се допаѓа кога не сте на прво место, но тоа е составен дел од животот. Дозволете им на другите понекогаш да го зграбат последното залче!

 
 

Поради нивната превртливост, луѓето ги сметаат Близнаците за празни и површни. Тие никогаш не прават услуги поради тоа што се добродушни. Зад нивната љубезност најчесто се кријат себични побуди. Мора да бидете задоволни сами со себе. Никого нема да импресионирате со вашата репутација. Отфрлете го лажниот карактер и обидете се да се чувствувате пријатно во своја кожа.

Биковите знаат да станат пречувствителни и претерано посесивни. Престанете да барате сѐ повеќе и повеќе! Обидете се да го градите вашиот однос врз основа на тоа што го имате.

(1)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени