| 03.12.2017. ТАБЛА

Burger King од Скопје вработува касиери и работници во кујна на цело и пола работно време.

Потребни квалификации : енергични, флексибилни, тимска работа

Зите заинтересирани може да аплицираат на Email: [email protected] најдоцна до 06/12/2017

 
 

(1)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени