11.05.2018.Ливадџија
01.05.2018.Ливадџија
| 11.05.2018. ТАБЛА

Tobacco Brothers од Битола има потреба од девојка за работа. Нудиме одлични услови за работа, загарантирана основна плата, континуирана обука и можност за напредување.

Сите заинтересирани можат да се јават на тел 047 610-990 или во Тобако на широк сокак наспроти т-мобиле.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени