| 03.04.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Пред 65 милиони години, огромен астероид се судрил со Земјата во близина на денешно Чичулуб, Мексико. Сударот имал такви последици, што е многу веројатно да придонел за истребувањето на диносаурусите. Денес, Земјата се уште е ранлива на астероиди, а во блиската наша историја забележани се метеори кои паднале на Земјата во Америка, Русија и мање-више секаде. Во непосакуваното сценарио да треба да се спасуваме од џиновски астероид, НАСА има развиено план. Погледнете…

(3)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
01.04.2018. The Chef
02.04.2018. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени