3 хороскопски знаци кои не сакаат никого освен себеси: Второ име им е Нарцис!

Едноставно, тие мислат дека се најдобри, сè што прават прават за сопствено задоволство и секогаш се ставаат себеси во прв план.

Овен
Првиот знак во зодијакот има многу доблести, но и една огромна мана што им смета речиси на сите, а тоа е нарцисоидноста. Иако е добро и здраво да се сакате себеси, припадниците на овој знак честопати претеруваат и одат толку далеку што се гледаат себеси како победници, мудреци, најубави и најпосебни на целиот свет. Освен што можат да изгубат пријатели поради тоа, многу лошо проаѓаат и во љубовта.

 
 

Вага
Вагите се сметаат за едни од најповршните знаци. Тие сакаат убави луѓе и убави работи. Обожаваат да го привлекуваат туѓото внимание и очекуваат посебен третман. Припадниците на овој знак често говорат за своите успеси, а неретко и претеруваат во тоа. Не е важно ако сте направиле нешто подеднакво добро како и нив, Вагите ќе ви кажат дека тие го направиле тоа подобро.

Лав
Огнените Лавови се познати по нивната егоцентричност и не се ни обидуваат да го скријат тоа од другите. Тие искрено си се воодушевуваат себеси, обожаваат да бидат во центарот на вниманието и сè знаат најдобро. Лавовите толку многу сакаат да имаат добар углед во друштвото што подготвени се да им угодуваат на другите само за да ги бие добар глас.

  
 

(232)

loading...

Вашиот коментар