| 23.01.2018. МУАБЕТ

Како тоа изгледа кога некој во Шведска си ги мие забите или некој во Руанда си го мести креветот? Ана Рослинг Ронлунд сака сите ние да дознаеме, па за да ја исполни оваа задача испратила фотографи во 264 домови низ 50 земји (досега!) за да ги документираат печките, креветите, тоалетите, играчките и што ли уште не во домовите на секој општествен слој низ светот. Целта? Да го разбереме подобро светот…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени