| 01.09.2017. JAM SESSION

Компилација која трае половина час со клипови од Руси и нивното секојдневие. Навистина се нешто посебно, дали е до климата или до нешто друго тешко е да се каже, меѓутоа никаде на светот не се прават вакви луди работи по глава на жител како кај нив.

(39)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени