| 22.11.2017. ДОКУМЕНТАРКА

Од улиците на Торино до Силиконската Долина, говорите за моќта на народот го зафаќаат светот во кој живееме. Со зголемувањето на фрустрациите и распадот на стариот поредок во светот, кој навистина ги има одговорите? Насекаде низ светот популистичките лидери се поврзуваат со гласачите кои им е смачено од фини политики и кои го исфрлаат гневот врз естаблишментот кој не е во допир со реалниот свет и потребите на граѓаните. Но, да им се даде глас на фрустрациите на луѓето е една работа, да им се даде вистински одговор е сосема друга.

(5)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
24.11.2017. Ливадџија
23.11.2017. Ливадџија
22.11.2017. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени