| 11.01.2018. ПО СВЕТОТ

На една забава запознал девојка, а после месец дена врска одлучиле да станат поинтимни. На нему ми бил прв пат… Меѓутоа, не завршило ни малку сјајно, поточно таа ја изгубила свеста, но не од воозбуда…

Кога прв пат имале секс. поради својата тежина на својата девојка несакајќи и ја удрил главата од ѕид.

Грег Казароне имал 197 килограми кога прв пат имал секс со девојката Џенифер Геракарис. Меѓутоа, бил толку тежок што нејзината глава ја пробил низ ѕидот, па морал да ја одведе до болница.

 
 

Тој потоа ослабнал 102 килограми.

(5)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени