| 15.01.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Малку се оние туристи кои успеваат да ѕирнат што има зад железната завеса на диктаторот од Северна Кореја. Едно е битно, секој што ќе успее во својата намера да ја посети оваа земја ќе види многу поразлична земја од онаа на која сме навикнати да ја гледаме преку вообичаените слики од лансирање на проектили и масовни паради…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени