| 04.01.2018. МУАБЕТ

Дан Росегард користи технологија и креативно размислување за да произведе интересни, еко пријателски дизајни. Во оваа презентација на неговите најнови проекти, од тротоарите во Амстердам, преку правосмукалката за смог во Пекинг за да се прочистува воздухот во парковите, до диско подиум кој произведува енергија за да се напојува цел DJ сет. Погледнете го каде е светот…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени