| 12.12.2017. ПО ДОМА

Со почетокот на месецот сите се еуфорични околу декорациите во пресрет на новогодишните и божиќните празници. Сепак, има и такви кои едноставно се премрзливи за да преземат покомплицирани нешта во украсувањето за празниците.

Новогодишна елка во Австралија

 
 

Кога сите вработени едноставно не сакаат да се ангажираат околу китењето на елката                          

 

  
 
Ако помалку накитиш помалку и ќе раскитиш

 Кој ли ќе ги отплеткува?

 
loading...
 

 Во пресрет на средувањето на новогодишниот неред

Додека некои немаат доволно фантазија, други ја имаат во изобилство. Погледнете го новиот моден тренд кој го обиколи светот:

 

(4)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени