| 07.03.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Со декади се знае дека нафтените компании кои ги произведуваат и согоруваат фосилните горива имаат директен импакт врз климатските промени. Зошто овие информации се кријат од јавноста?

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени