25.04.2018.Ливадџија
15.04.2018.Ливадџија
| 14.05.2018. ТАБЛА

Бебе Хоум Виб од Скопје, водечка продавница за бебешка опрема во Македонија вработува продавачка.

Квалификации: Англиски јазик, ССС, ведра, комуникативна, тимска личност.

Плата: 18000

 
 

Сите заинтересирани кандидати може да аплицираат на [email protected] најдоцна до 18/05/2018

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
13.05.2018. The Chef
14.05.2018. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени