| 13.05.2018. ТАБЛА

ТИНЕКС-МТ има потреба од вработување на:

трговски работници – продавачи
во кафетериите Tinex ToGo

Работно време:
40 часа неделно, распоредено во 6 работни дена.

 
 

Работата е организирана во 2 смени,
од 08:00 до 20:00 часот

Потребни квалификации:
Минимум средно образование, познавање на работа со компјутер, одлични способности за комуникација и продажба, подготвени за тимска работа.
Претходното искуство се смета за предност.

Доколку ги исполнувате овие услови и имате желба за работа во нашата компанија, испратете ја Вашата професионална биографија (CV) на следната адреса:

  
 

Центар Зебра, ул.Васил Ѓоргов бр.16/1,
мансарда 1, Скопје
(со назнака за Tinex ТоGo)
или на e-mail: [email protected]

Рок за пријавување:
16.05.2018

(0)

 
loading...
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени