| 05.01.2018. ТАБЛА

Приватното средно училиште INTERNATIONAL HIGH SCHOOL-Скопје, гимназија која во своето 10 годишно постоење работи според најсовремените образовни методи за остварување на потенцијалот на своите ученици, во насока на проширување на својот тим има потреба од високо мотивиран кандидат за следната позиција:

ПРОФЕСОР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК

Потребни квалификации:
•    Соодветно образование ВСС
•    Мин.3 години работно искуство во образовната струка
•    Одлично познавање на англискиот јазик
•    Активно познавање на Microsoft Office програмите

 
 

Лични квалификации
•    Силни интерперсонални и комуникациски вештини
•    Самоиницијативност и мотивираност
•    Организациски вештини

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV со задолжителна назнака за позицијата за која аплицирате на нашата e-mail адреса: [email protected] најдоцна до 31/01/2018

Контакт телефон за информации : 072/205-188

  
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени