19.03.2018.Ливадџија
02.04.2018.Ливадџија
28.03.2018.Ливадџија
| 18.04.2018. ДЕШАВКИ

Date : 20.04.2018. - 22.04.2018.
Location : Водно
Venue : Македонско село
Start : 13:00
Price : Free

Бидете дел од третиот фестивал на виното и од 20-ти до 22-ри Април, дојдете во комплексот Македонско село заедно да создаваме моменти вредни за наздравување!

Повеќе информации за винарии и програма клик тука!

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени