09.04.2018.Ливадџија
06.04.2018.Ливадџија
20.04.2018.Ливадџија
| 04.05.2018. ДЕШАВКИ

Date : 13.05.2018. - 13.05.2018.
Location : Скопје
Venue : Градски парк
Start : 11:00
Price : Free

Скопје го слави Светскиот ден на миграторни птици 2018! По тој повод, Македонското еколошко друштво (МЕД) организира бесплатни тури низ Градскиот парк. Одлична можност да ги запознаете пердувестите посетители! Настанот ќе се одржи на 13 мај (недела) во 11 ч.
Се чекаме кај кафулето Централ парк, кај езерцето. Поради ограничениот број двогледи, Ве молиме да ja пополните следната онлајн-пријава: http://mes.org.mk/pticharime/

Skopje celebrates 2018 World Migratory Bird Day! For that occasion, the Macedonian Ecological Society (MES) organizes free birdwatching tours in the City Park. Great chance to meet our plumy visitors! The event will take place on 13 May (Sunday) at 11 a.m.
Meet you at Central Park Cafe, by the lake. Due to the limited number of binoculars, we prompt you to fill out the following online application at http://mes.org.mk/pticharime/

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени