31.01.2018.Ливадџија
29.01.2018.Ливадџија
| 05.02.2018. ДЕШАВКИ

Date : 07.02.2018. - 07.02.2018.
Location : Скопје
Venue : Македонска Филхармонија
Start : 20:00
Price : 150 - 300 мкд

Queen vs. The Beatles, Freddy Mercury vs. John Lennon, Brian May vs. Paul McCartney. Концерт на Скопскиот Брас Квинтет на кој ке прозвучат безвременските хитови како: Imagine, Hey Jude, Yestrday, When I’m Sixty-Four, Bohemian Rhapsody, Somebody To Love, Help, I Want to Hold Your Hand, Sergeant Paper Lonely Hearts Club Band, A Hard Day’s Night.

Наместо на вообичаените електрични инструменти овие рок хитови ќе прозвучат низ раструбите на:
Александар Илијевски – труба
Вилијам Баракоски – труба
Благоја Василевски – хорна
Никола Ристевски – тромбон
Александар Ниниќ – туба
Гостин Мартина Баракоска- тапани

Билети на билетарата на Македонската
Филхармонија
Цена 150-300 ден.
Почитувани,

 
 

Продолжува сезоната 2018 г. и во камерната(малата) сала на Македонска филхармонија.
Поради огромниот интерес и распродавање на билетите за концертот на 07.02.2018, концертот на колегите ќе биде репризиран на 8.02.2018 година во 20 ч!

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени