loading...
loading…


| 11.10.2017. МУАБЕТ

Дејан Малзарков со нов скеч. Чик Ване носи лепило, ти лепиш и се е лепо де…

(20)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливада.мк
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.21.10.2017. The Chef
19.10.2017. Ливада.мк
Атанас Вангелов

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • Mени