| 07.11.2017. ЕВОЛУЦИЈА

Освен кога случајно ќе ви влезе некој инсект во вашата уста, сигурно до сега намерно не сте посегнале по нив. Освен ако си ти Беар Грилс кој сега го чита постов. Ти се имаш изнајадено, се тоа во добротворни цели.

Некои луѓе дури се плашат и од самата помисла до нив да има каков било инсект, а не пак истиот да го стават во уста! Погледнете ги реакциите на овие луѓе кои вкусуваат инсекти од различни видови. Би пробале ли и вие?

 
 

(42)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени