| 15.05.2018. ТАБЛА

Поради проширување на работните активности, Прима Оптика од Скопје има потреба од Раководител на подружница. Бараниот профил се кандидати со минимум 2 години работно искуство во продажба, како и работно искуство на раководна позиција. Кандидатите треба да со возраст од над 35 години и да поседуваат високо образование.

Одбраните кандидати добиваат плата од 30.000 ден., договор на неопределено, 40 работни часа неделно, вклучувајќи работа во смени и работа за викенди и празници по потреба.

Ги повикуваме заинтересираните кандидати да ја испратат својата работна биографија со фотографија и назнака (За Раководител) на: [email protected] најдоцна до 18/05/2018

 
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
13.05.2018. The Chef
14.05.2018. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени