| 15.01.2018. ТАБЛА

Стокомак е ланец на дисконтни маркети кој работи по концептот хард-дисконт. Поради проширување и отварање на нови работни позиции, за потребите на маркетот во ДРАЧЕВО, вработуваме РАКОВОДИТЕЛ НА МАРКЕТ

Основна дефиниција и цел на вработените се:
– водење и одржување на мотивитан тим со кој треба да ги постигнете очекуваните резултати, во делот на услуга, свежина, достапност на производи преку ефикасни работни принципи
– да обезбедите сигурност кај потрошувачите дека секогаш ке имаат на достапност високо – квалитетни производи, како и дека секогаш им обезбедите сигурна и точна наплата
– организирање на работните смени, организирање работни состаноци со вашиот тим преку кој го едуцирате за поефикасни и поефективни принципи во начинот на организирање на маркетот

Квалификации:
– минимум ССС
– инспиративен стил на лидерство и способност да создадете стабилна работна средина, како и да го мотивирате вашиот тим да ги заврши секојдневните задачи и отидат чекор понапред за клиентите,
– Искуство во малопродажба или водечки тим од минимум 1година
– Подготвеност за тимска работа, способност да му помогнете на вашиот тим да ги постигне своите цели во кариерата преку делегирање, зајакнување и тренинг
– активен и практичен пристап за водење на вашата продавница до највисоки стандарди, преземање одговорност за вашите резултати и континуирано настојување за подобрување
– Високо развиено чувство за координирање на трошоци и економичност, високо професионална работна етика, свест за политиките и процедурите на компанијата

 
 

Наша понуда:
– почетна плата 16.500+бонуси поврзани со резултатите,
– доплата за работа на државен празник,
– прогресивна кариера – поради брзото ширење, постојано сме во потрага по стабилен и силен тим. Со искуството од раководител на маркет, во иднина можете да водите цела област ( неколку маркети) или да го продолжите работењето во некој друг сектор

Пријавување и испраќање на ваши биографии на : [email protected] најдоцна до 19/01/2018

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени