22.12.2017.Ливадџија
24.12.2017.Ливадџија
| 11.01.2018. ТАБЛА

Хотел Де КОКА, има потреба од нови вработени на работната позиција рецепционерка.

Потребни квалификации:
– Минимум ССС (високо образование се смета за предност)
– Задолжително одлично познавање на Англиски јазик
– Одлични комуникациски вештини
– Љубезност
– Спремност за тимска работа
– Работи во три семни

Сите заинтересирани можат да пратат CV со прикачена понова фотографија на [email protected] најдоцна до 28/02/2018

 
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени