| 09.04.2018. ТАБЛА

Уника АД Скопје со седиште на Бул.ВМРО бр 3 има потреба од вработување на

1- Референт за осигурување

Потребни квалификации
1. Завршено високо образование
2. Одлично познавање на компјутери
3. Одлично познавање на албански јазик
4. Со или без работно искуство

 
 

Очекувани вештини и способности:
• Одлични комуникациски вештини
• Организациски и аналитички способности
• Мотивирана и стабилна личност
• Ориентираност кон клиенти

Сите заинтересирани кандидати ве молиме испратете ваше CV на следната имејл адреса [email protected] со назнака За Референт за осигурување

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени