| 06.11.2017. JAM SESSION

Ова е рекламата што дечкото ѝ ја направил на својата девојка, која сакала да ја продаде Хондата од 1996 со поминати 227.000 км

Почетната цена е 500 долари, а во видеото има две клучни поенти: Првата е дека автомобилот го отсликува твојот карактер и втората е дека луксузот е состојба на умот. Сака да каже можете да се чувствувате луксузно возејќи и ваква стара кола :). Ама добра е. Не колата, таа е крш, рекламата е добра!

(1904)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени