| 29.11.2017. ЕВОЛУЦИЈА

Тоа што е крај на ноември нема да ги спречи Русите да излезат надвор од топлите домови и да пливаат на температури под нулата.

Не е тајна дека Русите лесно поднесуваат ниски температури, а група пливачи уште еднаш го докажаа тоа на 24 ноември со одбележување на Денот на „ледените“ пливачи.

Претставникот на клубот Ендри Бугај кажал дека овој настан има за цел да го привлече вниманието на граѓаните за промовирање на здрав начин на живеење.

 
 

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени